Een Tweede Leven: Het Proces van Dieren Opzetten bij Mijn Pronkstuk

Een Tweede Leven: Het Proces van Dieren Opzetten bij Mijn Pronkstuk

Een Tweede Leven: Het Proces van Dieren Opzetten bij Mijn Pronkstuk 

Heb je ooit een vogeltje in de tuin gevonden,  een vos langs de kant van de weg, of zelfs een geliefd huisdier dat je wilt koesteren na zijn laatste adem,? Bij Mijn Pronkstuk begrijpen we de waarde van deze momenten en bieden we de mogelijkheid om deze dieren een tweede leven te geven door ze te laten prepareren.

 

Snel Handelen, Duurzaam Behoud

Het is belangrijk om je dier zo snel mogelijk na het overlijden in te vriezen. Doe dit het liefst in een plastic zip zak zodat er zo weinig mogelijk lucht bij komt. Of kom hem gelijk naar ons brengen.  Zo wordt bederf voorkomen.

 

Jouw Visie, Onze Expertise

Bij Mijn Pronkstuk geloven we in samenwerking. Bespreek met ons hoe je het dier wilt laten opzetten – zittend, staand, op een stokje of vliegend. Onze expertise en jouw visie komen samen om het gewenste resultaat te creëren.

 

Het Geduldige Proces van Preparatie

Het prepareren van een dier is een ambachtelijk proces dat tijd vergt. Over een periode van 4 tot 6 maanden werken we met uiterste zorg aan het behoud van de unieke eigenschappen van het dier. De duur van het proces is echter afhankelijk van het type dier dat wordt behandeld.

 

Ontdek de Mogelijkheden bij Mijn Pronkstuk

Wil je meer weten over de mogelijkheden van dieren prepareren? Neem contact op met Mijn Pronkstuk via telefoon (T. 073 7852352) of e-mail (E. Info@mijnpronkstuk.com). Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Terug naar blog