Mijn Pronkstuk

Mijn naam is Liz Derks en ik ben de eigenaresse van Mijn Pronkstuk. Sinds een aantal jaar woon ik met veel plezier in het prachtige centrum van ’s-Hertogenbosch.

Al vanaf kinds af aan heb ik affiniteit met de natuur en dieren. Vanuit deze passie heb ik een opleiding afgerond in de dierenverzorging. Tijdens mijn opleiding heb ik praktijkervaring opgedaan in een winkel die opgezette dieren verkoopt. Hier ontdekte ik hoe bijzonder het is om op deze wijze overleden dieren een tweede leven te geven. Na het afronden van mijn opleiding heb ik nog 11 jaar kennis en ervaring opgedaan in de winkel.

In 2022 nam ik deel aan het televisieprogramma Million Dollar Island. In dit programma moesten 100 mensen zien te overleven op een onbewoond eiland. Uiteindelijk heb ik 2 maanden doorgebracht op het prachtige eiland. In deze periode heb ik veel nagedacht over mijn toekomst en dromen. Hier heb ik besloten om mijn dromen te verwezenlijken: het openen van mijn eigen winkel met unieke items.

De winkel is gevestigd in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Een bezoek aan de winkel is al een beleving op zich doordat de winkel zit gevestigd in een monumentaal pand. In het pand zijn meerdere unieke schilderingen in originele staat te vinden, zoals de schildering uit het jaar 1555.

De producten die Mijn Pronkstuk verkoopt passen perfect bij de unieke uitstraling van het pand. Zoals de winkelnaam al verklapt verkoopt Mijn Pronkstuk unieke items: van opgezette dieren tot aan vazen en van kaarsen tot aan bronzen kunstwerken.

Wij maken ook producten op bestelling. Bent u op zoek naar een uniek item maar kunt u deze niet vinden op de website? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.